Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios de CCOO País Valencià | 14 abril 2024.

Jornada TCAE

 • Més professionals, més salut laboral i un reconeixement de les seues funcions, entre els temes que s'han tractat en la jornada de hui celebrada a Sagunt.

El sindicat intercomarcal a Camp de Morvedre de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO PV, celebra hui una jornada en la seu del sindicat al Port de Sagunt, dedicada a la labor del personal tècnic en cures auxiliars d'infermeria (TCAI), les seues funcions i el seu futur professional.

.

 • Este sindicato denuncia que la empresa vulnera los derechos laborales de manera continuada, al no abonar a su plantilla la totalidad de las nóminas y tiene deudas pendientes y continuadas desde el pasado mes de diciembre.

La Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios, FSS CCOO PV, denuncia que la empresa Enox Corporación S.L. lleva retrasándose en los pagos a la plantilla en Alicante desde diciembre de 2022 y en la actualidad, les debe la paga de verano y la mitad del sueldo de julio.

Niño

 • Medidas que afectan al Estatuto de los Trabajadores: personal de sanidad privada y dependencia.

El sindicato celebra la aprobación de los nuevos permisos que transponen la directiva europea de conciliación, pero recuerda que todos ellos han de ser retribuidos para todas las personas trabajadoras para cumplir la normativa y asegurar la corresponsabilidad. Además, lamenta que esta aprobación no se haya producido correctamente y no se haya tenido en cuenta al Diálogo Social.

stop agresiones

 • 28A, Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball

Les condicions laborals tenen una influència enorme sobre la salut de les persones treballadores de la sanitat i sobre la qualitat de l'assistència sanitària als usuaris/àries. L’any 2022, en els centres sanitaris de la Conselleria de Sanitat es van comptabilitzar 5.218 accidents de treball, dels quals 4.707 es van produir en els centres de treball. Són xifres inacceptables per a una societat com la nostra, a les quals s'ha de posar fre de manera immediata. A més, les malalties d'origen laboral continuen ocultant-se, perquè només se’n van declarar 8 d’un total de 65.483 treballadors/es, d’aquesta manera s’enquista com l'eterna assignatura pendent de la prevenció de riscos laborals.

IVI València

 • Els treballadors i les treballadores porten set anys amb els sous congelats.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO PV, ha celebrat hui una concentració enfront de l'Institut Valencià d’Infertilitat (IVI), a València, per exigir de nou a les empreses de la sanitat privada que es constituïsquen com a patronal i negocien un nou conveni col·lectiu, que a més d'avançar en millores de condicions laborals, actualitze els salaris, que porten congelats des de 2016. Aquesta ha sigut la quarta mobilització, després de les celebrades davant els hospitals Quirón, 9 d’Octubre i IMED a València. CCOO no descarta noves accions si no s'avança prompte cap a un conveni que beneficie el sector de la sanitat privada.

Concentració sanitat privada IMED València.

 • Dimecres que ve les mobilitzacions seran enfront de l’IVI, a València.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO PV, ha celebrat hui una concentració enfront de l'hospital IMED València, a Burjassot, per exigir a les empreses de la sanitat privada que es constituïsquen com a patronal i negocien un nou conveni col·lectiu, que a més d'avançar en millores de condicions laborals, actualitze els salaris, que porten congelats des de 2016.

administrativa

L'1 de juny entraran en vigor tres nous supòsits d'incapacitat temporal. Les mesures les estableix la Llei orgànica 1/2023, de 28 de febrer, per la qual es modifica la Llei orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l'embaràs.

Concentració sanitat privada

 • El personal d'aquest sector tan feminitzat s'ha concentrat hui perquè tenen els salaris congelats des de fa set anys.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO PV, ha tornat a concentrar-se hui, aquesta vegada davant de l'Hospital 9 d’Octubre de València, per exigir a les empreses de la sanitat privada que es constituïsquen com a patronal i negocien un nou conveni col•lectiu, que a més d'avançar en millores de condicions laborals, actualitze els salaris, que porten congelats des de 2016.

Eleccions sindicals

 • El sindicat aconsegueix la majoria absoluta, quant a representants, en tots dos comités d'empresa.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO PV, ha guanyat les eleccions sindicals en la Fundació IVO (Institut Valencià de l'Oncologia) i en l'Hospital Intermutual de Levante, celebrades aquesta mateixa setmana.

Concentracions sanitat privada

 • CCOO ha celebrat una concentració per a exigir a les empreses que es constituïsquen com a patronal i negocien un nou conveni col·lectiu.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO PV, ha celebrat hui una concentració davant de l'hospital Quirón de València per a exigir a les empreses de la sanitat privada que es constituïsquen com a patronal i negocien un nou conveni col·lectiu, que a més d'avançar en millores de condicions laborals, actualitze els salaris, congelats des de 2016.

Quirón Valencia

 • Las empresas no se constituyen como patronal para poder negociar un nuevo convenio colectivo y el personal tiene los sueldos congelados desde 2016.

La Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios, FSS CCOO PV, convoca concentraciones en el sector de la sanidad privada de la provincia de Valencia porque las empresas no se constituyen como patronal para poder negociar un convenio colectivo, el último caducó en 2016 y mantiene los salarios congelados.

La reunió d'ahir a la vesprada, convocada per UGT, per a la constitució d'un conveni autonòmic per a la sanitat privada, va finalitzar sense èxit. Com ja havíem advertit des de CCOO, les patronals que hi ha actualment no ostenten representativitat suficient, quant al seu àmbit funcional i territorial, per a negociar un conveni col•lectiu autonòmic per a la sanitat privada.

Laboratorio

 • Estas personas trabajadoras tienen el sueldo congelado desde hace siete años y la empresa se niega a alcanzar un acuerdo de mejora.

La Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios, FSS CCOO PV, convoca una huelga del personal de laboratorio del Departamento de Salud de Manises del 6 al 10 de marzo, ya que la empresa SYNLAB Diagnósticos Globales no ha querido alcanzar un acuerdo para mejorar sus condiciones laborales y retributivas, en la reunión celebrada la semana pasada.

CCOO pide test rápidos para todo el personal sanitario sospechoso de haber contraido el coronavirus.

 • El personal pide un acuerdo a la empresa SYNLAB Diagnósticos Globales para mejorar sus condiciones laborales y retributivas.

La Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios, FSS CCOO PV, denuncia que desde hace siete años el personal del laboratorio del Hospital de Manises tiene los sueldos congelados, ya que están sujetos al convenio colectivo de la sanidad privada de la provincia de Valencia que caducó en 2016.

Facebook

Twitter