Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios de CCOO País Valencià | 19 mayo 2024.

Convocatòria proves JQCV 2022

  28/03/2022.

  La JQCV ha aprovat la convocatòria de proves de 2022.

  El dissabte 15 d'octubre es realitzaran les proves escrites de l'A2, B1, B2, C1 i C2, i les orals es repartiran entre els dissabtes 22 i 29 d'octubre i 5 de novembre. Les proves dels llenguatges específics es faran el dissabte 18 de juny i inclouen tres certificats de capacitació tècnica: llenguatge administratiu, correcció de textos i llenguatge als mitjans de comunicació.

  El primer període de matriculació telemàtica, que s'obrirà entre el 2 i el 6 de maig, serà el dels llenguatges específics. Del 27 de juny al dia 1 de juliol, els dos inclosos, s'obrirà la matriculació telemàtica dels nivells A2, B1 i B2.

  En el cas dels nivells C1 i C2, es farà una sol·licitud de torn de matrícula entre el 7 i el 12 de juliol. Tant en el cas dels llenguatges específics com en els nivells A2, B1 i B2, la matrícula telemàtica es farà sense necessitat de petició prèvia de torn.

  La inscripció serà via telemàtica en la nova web de la JQCV específica de les proves de certificació i s'obrirà de manera progressiva en diferents dates segons els nivells. Consultar açí.

  Consulta en la pàgina web de la JQCV:

  - Calendari de matrícula

  - Calendari de proves

  Per a més informació consultar açí

  FACEBOOK

  TWITTER