Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios de CCOO País Valencià | 8 julio 2020.

CCOO PV reprén progressivament l'atenció en les seues seus

  L’entrada recent del País Valencià en la fase 1 d'alerta sanitària permet al sindicat augmentar gradualment l'atenció a l'afiliació en les seus. La reincorporació evolucionarà segons vaja desenvolupant-se la situació i les mesures dictades pel Ministeri de Sanitat.

  19/05/2020.
  Seu CCOO PV, plaça Nàpols i Sicília, 5, València

  Seu CCOO PV, plaça Nàpols i Sicília, 5, València

  CCOO PV recorda a les persones afiliades que per poder ser ateses presencialment en les seus és imprescindible sol·licitar cita prèvia a través dels telèfons de les seus: ací o a través de la teua federació: ací.

  Per complir amb les limitacions d'aforament establides, CCOO PV i les seues respectives federacions han organitzat uns torns d'atenció que, de moment, requerirà de cita telefònica prèvia.

  En totes les seus s'han establit les mesures necessàries de seguretat, com ara dispensadors de gel hidroalcohòlic, màscares d'emergència, mampares de metacrilat i marcadors per a assegurar les distàncies interpersonals.

  A més de la presència en seu sindical, el sindicat continuarà atenent les consultes a través de les vies habilitades durant el confinament: atenció virtual.

  Atenció telefònica: en el número 963 882 100

  Consulta virtual web:

  https://www.pv.ccoo.es/infocoronavirus

  A través del correu especialment habilitat sobre aquest tema: infocoronavirus@pv.ccoo.es

  FACEBOOK

  TWITTER

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.