Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios de CCOO País Valencià | 8 julio 2020.

Informació Mesa Sectorial Conselleria de Sanitat

  La Conselleria assumeix propostes de CCOO per a l'especial consideració dels serveis prestats en el període d'alerta i en les vacances en període ordinari:

  07/05/2020.

  ● Se mantiene el derecho al disfrute vacacional en el periodo ordinario y en todos los servicios tal y como está reflejado en el Decreto 137/2003 y se recuperan los permisos de conciliación.

  ● Es manté el dret al gaudi vacacional en el període ordinari i en tots els serveis tal i com està reflectit en el Decret 137/2003 i es recuperen els permisos de conciliació.● Es cobrirà el 100% del personal, o fins i tot més si fora necessari, en els serveis essencials, deficitaris i en aquelles circumstàncies que així ho requerisquen.

  ● Es prorrogaran els nomenaments de reforç fins al dia 30 de novembre, en funció de les necessitats i dins del marc de la llei podrien prorrogar-se per sis mesos més.Els serveis prestats en el període d'alerta tindran la consideració de difícil cobertura per a tot el personal i tindran doble puntuació a l'efecte de Borsa. Es negociarà la seua aplicació també a l'efecte de concurs d’oposició i trasllats.

  ● Es considerarà a l'efecte de progressió de carrera i desenvolupament el compliment del 100% de compromís amb l'Administració.

  ● Aquest període també tindrà una consideració especial en el compliment d'objectius de cara a la percepció de la productivitat 2020.

  ● La Conselleria es compromet a l'abonament de la productivitat de 2019 a tot estirar en la nòmina del mes de juny de 2020.

  ● Quant als processos selectius que estan suspesos, es reprendran una vegada se suspenga l'alerta.

  CCOO ha plantejat en la necessitat de planificar la desescalada sanitària i les necessitats de personal, tenint en compte que la pressió sobre els centres de treball continuarà mantenint-se en compaginar l'activitat assistencial derivada de la COVID-19, l'assistència ordinària, l'abordatge de la llista d'espera i el dèficit estructural de plantilla de determinats serveis.

  Així mateix, CCOO ha insistit en l'obligació de la Conselleria de dotar d'una manera suficient de mesures de protecció i evitar que s’hi tornen a produir les lamentables condicions de treball d'exposició al risc que s'han produït.

  FACEBOOK

  TWITTER

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.